1 0
Read Time:48 Second

Veronica Virta – är en svensk tjej som erbjuder ”tidlös elegans med lyxig känsla” och det känner man på en gång när man går in på hennes webbshop. Jag har fullständigt fastnat för hennes Chanel inspirerade tweedjackor, så tidlösa och eleganta och passar till alla tillfällen. Har länge spanat in några stycken som gärna skulle få flytta in i min garderob och häromkvällen slog jag till på två stycken! För det var ju rea, och då tjänar man ju pengar, är det inte så tjejer? 😉 Den ena har jag hunnit tagit kort på, den andra kommer sen, men för att ni inte skall missa tillfället innan dom tar slut så måste jag få tipsa om mitt lilla fynd så här på torsdagkvällen….

veronica virta 2

Veronica Virta

I´m falling in love <3

Så himla snygg och så användbar, just nu är den på halva priset och ni hittar den Här

Bara ett litet tips så här på torsdagkvällen, nu skall jag rusa iväg på middag.

Kram kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “Veronica Virta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »