0 0
Read Time:36 Second

vårnytt från MQ

Vårnytt på MQ! Ja nu är det svårt, det här med vad man skall lägga pengarna på, om man vill shoppa upp dom vill säga 😉 När det på ena sidan kommer in massor av fina vårkläder i butikerna och i webbshopparna och den andra sidan där reorna bara blir billigare och billigare och man även där kan göra riktigt bra fynd! Ett I-landsproblem naturligtvis 😉 Men idag väljer jag att titta på vårens ljusa färger som går i vitt, beige, blått och rosa bland annat. Och några av mina favoriter från MQ den här veckan ser ni här uppe.
Mycket mer finns naturligtvis i butikerna och på nätet, webbshopen hittar ni Här

Kanske lite shopping så här på söndagkvällen 😉

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Vårnytt från MQ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »