0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

Dagens outfit! Det är fredag, ytterligare en vecka har passerat på det nya året och det är fortfarande kallt och kyligt, iallafall här i huvudstaden, det är tjocka tröjor och varma skor som gäller på dagarna. Det är till och med så kallt att min italienska bil knorrar på morgnarna, den vill nog ha värme :-).
Hur har eran vecka varit? Jag har haft mycket jobb med långa resor, i onsdags var jag dock ledig och var på Formex och gottade mig lite grann sen har jag haft min fina kollega A från Malmö här under veckan så vi har tränat, umgåtts och igår var vi på Hillenberg och käkade. Så den här veckan kan jag inte klaga på, även nästa vecka väntar roliga kvällsevent som jag ser fram emot. Kanske dags att planera någon resa också här framåt.. blir eventuellt en första resa till alperna, trots att jag föredrar sol så har jag alltid velat åka till alperna och åka skidor, vi får se vad det blir, något vill jag ha att se fram emot 🙂
Denna vecka precis som alla andra veckor så har jag försökt gräva i garderoben för att hitta någonting att sätta på mig och så här har denna vecka sett ut…

dagens outfit 3
Mössa H&M halsduk NK tröja Day Birger et Mikkelsen byxor Hunkydory, butiken GEIST skor Scorett

dagens outfit 2
Skjorta ZARA pälsväst Hollies skinntights By Malene Birger Boots A Pair Tullhuset (SÅ sköna….)

dagens outfit
Skjorta Customade tröja Lindex Jeans Nude skor Scorett Jacka Jofama

dagens outfit 1
Skjorta Hunkydory Jeans och tröja ZARA boots Primeboots Plain Vanilla (nu på Rea)

dagens outfit
Tröja By Malene Birger byxor ZARA halsband IOAKU Boots A Pair

Dagens outfit 1
Kjol Gestuz topp Day Birger et Mikkelsen cashmeretröja köpt på Gotland boots A Pair Tullhuset halsband, ring och örhängen IOAKU

dagens outfit
Tröja Lindex Byxor BLK Denim sjal NK boots Pretty Ballerina

Nu längtar jag efter att krypa upp i soffan efter en riktigt hektisk vecka men först en AW….

Trevlig fredag vänner <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

8 thoughts on “Dagens outfit

  1. Lika fin som vanligt 🙂 ha en fin helg Helen, själv tar jag en spakryssning med yngsta dottern så lite massage /bubbelbad / och bubbel i glaset kommer att sitta finfint , ja du vet ju precis vad jag menar 😉 champagnen får flöda 🙂 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »