Alla Hjärtans Dag – 14 februari! I dag är det Alla Hjärtans Dag, det har väl inte gått någon förbi. Alla butiker är på nåt sätt fyllda med röda hjärtan, blommor, kort i kärlekens tecken, ja det går bara inte att missa. Jag tycker man alltid skall vårda sina nära och kära, man skall alltid bära med sig ett gott hjärta och dela med sig av sin kärlek. Men just denna dag kan vi göra det lite extra mycket, idag kan vi ödsla väldigt mycket med våran….

Alla hjärtans dag

Det tänker vi göra, vi kommer att äta en underbar Brunch på en av stans bästa och äldsta restauranger för att senare checka in på ett fint och mysigt hotell här i stan. Bara för att vi vill det, bara för att vi vill ha det bra, bara för att vi vill ta hand om varandra!
Vad skall ni hitta på för era nära och kära? Kommer ni att göra något speciellt? (det behöver man inte göra….)

Men jag vill bara titta in till Er innan det är dags att bege sig iväg och önska Er en riktigt fin Alla Hjärtans Dag! All min kärlek till ära bästa läsare.

Alla hjärtans dag 1

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Alla Hjärtans Dag”

  1. Fint å underbart sätt att vårda kärleken till en livslång relation…inget kan tas för givet…som dessvärre många tror..
    Kram å ha en skön helg ❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *