0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

frukost 2

Den bästa stunden på dagen sägs vara frukosten. På vardagarna hinner jag aldrig sitta ner och äta frukost, jag prioriterar min träning istället, vilket leder till att frukosten intas på stående fot, oftast i all hast, men frukost försöker jag äta varje dag… men däremot när jag är ledig på helgen så tar jag gärna en lång och mysig frukost med mycket godsaker på bordet och gärna nyttiga sådana också! Förutom att jag vill att frukosten skall bestå av mycket frukt och bär så tar jag gärna en kopp te och en äggsmörgås till. En ny favorit till frukosten har blivit Lindahls vaniljkvarg, utan tillsatt socker, och till det en skalad apelsin som jag filéat och skurit i bitar och rört ner i vaniljkvargen, så magiskt gott! Det smakar lite som ris ala malta, för er som tycker om det. Sen har vi väl egentligen det viktigaste på bordet, dukningen! Säga vad man vill så äter man med ögat och det är dessutom halva nöjet med att äta en lång och god frukost, att man dukat fint. Som pricken över i:et är naturligtvis om jag hunnit tränat innan också, då smakar det extra gott.. Och så här kan en frukost se ut hemma hos mig..

frukost

frukost 3

Men ikväll är det inte frukost som står på menyn, ikväll anordnar jag ett skönhetsevent som jag skall iväg och förbereda…

Hoppas ni också för en ”skön” kväll 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Den bästa stunden på dagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »