0 0
Read Time:46 Second

Vårda ditt hår med hjälp av Vision Hair Care! Alla är hjälpt av produkter som är vårdande för håret. Och nu när det vintertrötta håret behöver få sig en genomgång så tänkte jag passa på att lotta ut det sista hårkitet från Vision Hair Care och som dessutom är vårdande. I paketet hittar ni fuktighetsgivande shampoo, balsam/mask och en färgbevarande spray balsam/leave in. Allt detta kan bli ditt om du bara gör så här…

Dela tävlingen på Instagram och Facebook, ni hittar Vitae Stilos sidor  Här och Här
Ni går in och följer Vision Hair Care på Instagram
När ni delar tävlingen så använder i även @visionhaircare och @vitaestilo
Sen en liten kommentar om varför ni skall vinna också.

Mer än så behöver ni inte göra för att ha chansen att vinna detta vårdande kit från Vision Hair Care.

Lycka till!

Tävlingen pågår fram till och med söndagen den 8 mars.

Vårdande för håret

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

8 thoughts on “Vårdande för håret

 1. Godmorgon fina du. Här i min lilla stad har vi snöstorm idag. Inte så roligt. Klart man vill vara med och tävla. Har provat massa liknande produkter men tycker inte riktigt det funkar. Men det du tror på verkar ju vara bra så jag gör ett försök. Kram Inger

 2. Ja det vore ju inte helt galet med en riktig godisboost för mitt frissiga slingade hår innan solen kommer hit till norden på allvar, då gäller det att vara beredd och fräsch i frissan 🙂
  Vårvarma kramar från Norrköping 🙂

 3. Torrt, risigt & hår som saknar total glans de beskriver mitt hår..
  Gått igenom otroligt mkt känslosamt som påverkar måeendet…2 dödsfall i december min älskade mamma & svärfar…livet känns hårt & tufft försöker kämpa mig över ytan… håret är ju en viktig del så är håret trist & livlöst känner man sig inte pigg alls…alltid använt Loreal men vore kanske dags o byta. ?

  Vision kanske skulle göra underverk me mitt hår medans jag själv jobbar med insidan..
  Håller tummarna/ kram fr mig

 4. Godkväll !

  Har deras hårspray . Det är riktigt bra. Frisyren håller hela dagen. Är nyfiken på fler av deras produkter. Ett vårdande kit till mitt hår vill jag gärna prova .Vore så roligt att ha en hel serie hårvård av samma märke.
  /Vänligen Carola

  Följer redan / Delar tävlingen på min FB

 5. Gillar o delar på insta o fb Anna Lundqvist /hillevianna70.

  Torrt, sprött hår som ett troll
  Mitt hår är ostyrigt och utan kontroll
  Med Produkter från vision haricare skulle håret få vård och glans
  Ja hela kalufsen skulle bli fylligt och komma i balans

 6. Härlig tävling!
  Jag är gärna med. 🙂

  Mitt hår är torrt, livlöst, trist och har tappat all sin glans med med hjälp av Vision Haircare kanske de inte är bortom all chans att kunna bli ett friskt och fint hår, så nu håller jag både tummar och tår att jag en snygg frilla får i vår! 🙂

  Gillar er båda på FB och delar där: Malin Gustafsson
  Följer er båda på Instagram och delar där som frozenvanilla_

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »