0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

kärlekspresent

Kärlekspresent till någon man tycker om! Tycker ni om att ge bort presenter? Jag älskar att ge bort presenter (även att få naturligtvis…) och jag ger bort presenter vare sig det är födelsedag eller inte, ibland behövs det så lite för att visa att man älskar eller tycker om en person. Och jag tror att dom flesta av oss tycker om att få presenter och kan ibland bli lite rörd av omtanken. För jag tycker man kan visa sin uppskattning vilken dag på året som helst, inte bara vid högtider. Jag brukar ibland få höra att jag är för snäll och det ligger kanske någonting i det, men hellre det och att man visar vad man tycker om någon. Dom där små presenterna är mer värd än vad man tror. Det behöver inte vara någon speciellt egentligen, det kan räcka med ett litet kort på frukostbordet eller att middagen är klar när man kommer hem. Jag skickar ofta blommor till mina föräldrar med tanke på att dom bor en bit härifrån och med blommorna skickar jag oftast med lite god choklad. Nu har jag hittat en sida som heter just Kärlekspresent där man både kan skicka blommor och choklad! Har ni provat den? Jag tänkte att jag skulle prova det nu till påsk, jag har en kär vän som inte mår så bra som jag skulle vilja muntra upp henne lite grann med en bit god choklad 😉

choklad

kärlekspresent 2
Dessa härliga tulpantider…..

Det var dagens tips från mig 😉

Tjingeling!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Kärlekspresent

  1. Jag brukar också ge bort små presenter, jag har en byrålåda där jag har en massa smått och gott som jag köper på resor och reor och ibland när man gillar något väldigt mycket som man köper ett till sig själv och några till som man vill ge bort till någon kär vän, så slår jag in det vackert och tar med på mina fika-dater med väninnor, älskar när de blir glada och känner sig värdefulla, för det är de väldigt värdefulla, jag har ett gäng på 6-7 stycken härliga tjejer som jag har en nära vänskap med som håller genom åren som man kan prata med om precis allt, 3 av dem är mina allra närmsta vänner som alltid kommer att finnas för mig och jag för dem, de ska veta att de är mycket värdefulla för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »