Wakakuu och veckans favoriter! Ny vecka och nya möjligheter, dessutom är det lönevecka, visst är det härligt!? Därför tänkte jag i dag fresta med lite nytt och snyggt från Wakakuu. Det är en dröm att knappa in sig där och botanisera bland alla fina kläder och märken, det är lätt att det säger klick klick alldeles för många gånger 😉 Inte för att dom senaste dagarna har inbjudit till någon vårkänsla, men den kommer, vi vet ju alla att vi får några bakslag och det är ju trots allt bara mars månad men man vill ju så gärna ha dom där bara gatorna och dom där ljus strålarna från en klarblå himmel. Det är på dom där varma dagarna man får tänka när man tittar på alla vår och sommarkläder, för snart är vi trots allt där! Här kommer i alla fall mina favoriter för veckan….

wakakuu
Sneakers från New Balance

wakakuu 1
Snygg spetstopp från Custommade

wakakuu 2 Sommarjeansen från IRO

WAKAKUU 3
Sommarens dröm klänning! Ja, den är dyr! Men jag måste ändå få visa den, kommer från ALICE + OLIVIA

wakakuu 4
Ja tack säger jag även till denna snygga klänning från ZETTERBERG

wakakuu 5 Ytterligare en snygg klänning från Stylein

wakakuu 6
Sköna ballerina från Michael Kors (d0m har jag själv köpt….)

wakakuu 7
Och slutligen en snygg liten väska att bära till sommarens alla härliga pasteller från Michael Kors

Som vanligt skulle jag kunna plocka ut det mesta, men ni kanske har andra favoriter, ni hittar alla nyheter Här

Hoppas ni hittar något snyggt!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Wakakuu

  1. Oj – jag chockas over priserna på Michael Kors prylarna! Här i USA finns det affärer där dom säljer märkes grejer billigt (Marshalls, Ross, TJ Maxx). Kanske förra årets kollektion eller andra hands sortering. Vet inte men mycket billigare är det. Finns Kenneth Cole hemma i Sverige? Dom har mycket snyggt om du gillar MK…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *