påsken närmar sig

Påsken närmar sig! I dag är det skärtorsdag och i och med det är Påsken här. Väldigt tidigt i år, förra året låg den i slutet på april. Har så smått börjat pyssla här hemma, blir i och för sig inte så mycket påsk, men några ägg skall man väl kunna kläcka ;-). På söndag kommer det lite middagsgäster så då får man ju all anledning att påska till det lite. Påskpyntar ni mycket? Förutom påskriset som nu står på bordet så har jag fått upp lite av sakerna jag köpte på Kardemumma när jag var hemma förra helgen, tänk att det alltid är lika roligt att byta ut och flytta om… att man aldrig tröttnar ;-). Har även varit på Panduro och handlat lite grann till bordsdekorationen på söndag och sen också köpt lite godisägg med mandel från Nicolas Vahé, vattnas redan i munnen när jag tänker på allt gott som skall ätas 😉
För dagen bjuder jag på några pics ifrån köket!

påsken närmar sig

påsken närmar sig

påsk 4

påsk 5

påsk

påsk 1

Sist men inte minst så skall jag nog försöka ta mig till Blåkulla någon dag i helgen 😉

blåkulla

Med det önskar jag Er en härlig skärtorsdag <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

15 tankar om “Påsken närmar sig”

 1. Det får räcka med påskris hemma hos oss. Men du skulle se hur gult och påskigt det är hos min mamma varje år. Hon är besatt av högtider och älskar pynt. Charmigt och mysigt men inget för mig 🙂 Glad påsk snygging!

  1. Håller med dig, lite påskris och ett ägg fyllt med godis så är jag nöjd 🙂
   Hoppas du får en fin helg!
   Kram ❤️

 2. Så å vackert. Du kan verkligen det där med att pynta och inreda .Ha en underbar påsk. Kram Inger

  1. Tack snälla Inger och Glad Påsk till dig med! Idag har jag skickat ditt paket ❤️
   Kram
   Helen

 3. Hallå där, det är ju på skärtorsdan man drar till Blåkulla. Iallafall om man vill mysa med djävulen haha! Jag har jobbat hela dan idag så jag orkar inte dra iväg 😉 Påskpynt blir det minimalt, mest blommor, nå häxa och tupp och godis skippar vi. Men påskmaten gillar jag, blir skagentårta o lamm på påskafton. Kram på dig

 4. Tack för veckans outfit, alltid lika inspirerande! En fråga, den stickade tröjan från second female, är det den kulör du länkat till som du har på första bilden? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *