0 0
Read Time:1 Minute, 52 Second

olaplex 1

OLAPLEX – en molekyl som förändrar allt! OLAPLEX har lanserats i Sverige. Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. Olaplex återskapar hårets bindningar, håret blir starkare, friskare och ger mer långlivade färgresultat. Olaplex är dessutom fri från silikoner, sulfater, ftalater, DEA, alderhyder och har aldrig testats på djur. På väldigt kort tid har över 1000 salonger i Sverige tagit in produkterna, så vill ni få ordning på håret, få mer glans och stabilitet så skall ni absolut göra en sån här behandling. Behandlingen görs i tre steg. Behandling 1 och 2 görs på salongen och bestäms av frisören beroende på vad man skall göra med håret, den första behandlingen görs om man skall färga det, tona, bleka eller permanenta så blandas det i dessa pulver eller så blandas det bara med  vatten.  Andra behandlingen görs direkt efter en kemisk behandling för att ytterligare stärka håret och skapa fler bindningar. Behandling nummer tre är något man köper med sig hem, den används 1 gång varje vecka för att bevara håret mellan frisörbesöken och för att skydda vid behandlingar av värmeverktyg.
Behandlingen kan göras på mycket skadat hår, färgat och blekt, normalt och obehandlat hår, jag skall definitivt prova. Hade en väninna som gjorde behandlingen igår så det skall bli intressant att se resultatet och vad hon själv tyckte.
I går fick vi all denna härliga information över en gudomlig lunch på Operaterrassen där specialister från Californien flygits in för att återge all vetenskap om denna behandling.

Olaplex 5

olaplex

Ett glatt gäng med tjejer som njöt av lunch och presentation…

olaplex 2

olaplex 4

Denna produkt riktar sig helt mot frisörer och dom själv kallar det ”den sista pusselbiten” inom hårfärg. Tanken med Olaplex är att man ska kunna ljusa upp ett hår betydligt mer, utan att håret tar någon som helst skada, snarare tvärtom. Den kan blandas i vilken färg som helst, oavsett märke så använder man Olaplex i färgblandningen så ”vårdar” man håret under färgprocessen istället för att stjälpa håret.

Så våga prova en behandling…

Vill ni se vilka salonger som utför behandlingen så kan ni söka Här

Hoppas ni får en fin onsdag, själv skall jag jobba sedan ikväll har vi det härliga eventet ute hos SaraCecilia på Lidingö!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “OLAPLEX

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »