0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

häagen-dazs 3

Häagen-Dazs har kommt  med 3 nya fantastiska smaker som börjar landa ute i butikerna. I torsdagskväll var jag inbjuden till en provsmakning på Hotell Kungsträdgården här i huvudstaden för att få avnjuta dessa smaker och till det min favoritdryck… champagne. Ni kan tro att jag njöt i fulla drag. Det är ju skillnad på glass och glass. Oftast är det väldigt mycket luft i glass och ju mer luft det är desto mer tillsatser är det i glassen. Det finns olika sätt att ta reda på om en glass är av bra kvalitet. Det lättaste sättet när man står i butiken och letar glass så kan ni alltid titta på kilopriset, man får vad man betalar för! Ett annat sätt att se om det är en bra glass är när man tar upp den ur frysen, om glassen redan från början är mjuk och du kan skopa upp en på engång, är det en glass med mycket luft, det vill säga mindre bra kvalitet. En bra glass skall tempureras innan man kan lägga upp den.
För kvällen var det Frederik Zäll från Glassakademin som stod för presentationen, kanske mer känd som gittarist i popbanden Escobar. Förutom glass är han otroligt matintresserad och hade för kvällen trollat fram dom mest fantastiska snittarna.

frederik zäll

häagen-dazs

häagen-dazs 6

häagen-dazs 5

häagen-dazs 2

häagen-dazs 4

häagen-dazs 8

häagen-dazs 7

Dom nya smakerna för säsongen är: Summer Berries & Cream, Chocolate Salted Caramel och Cookie and Dough chip alla smaker helt magiska! Och skall finnas ute i butik från den 9 mars så ila till butiken så får ni en smakupplevelse till kvällen 😉

Serverat till glassen fick vi härligt hemmagjorda tillbehör som det kommer  komma recept på här på bloggen lite längre fram..

Mumsfillibabba!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »