0 0
Read Time:57 Second

Matric

Mot nya äventyr… Ja då var det dags att lätta vingarna och ge sig av mot nya äventyr! I fredags blev det då klart att det var jag som fick det där jobbet… det är en evig väntan, trots att det gick väldigt fort, när man väntar på ett svar och man vet att man inte är själv kvar på slutet. Men förra veckan var det rena rama ketchupeffekten för min del, fick förutom att tacka ja till det här jobbet, tacka nej till några andra, det känns skönt, när man får välja. Jag går vidare i ”matens” spår men den här gången blir det Italienska delikatesser. Företaget bedriver importverksamhet av italienska matprodukter och italiensk dryck, det skall bli riktigt roligt att få jobba med detta bolag och dom fantastiska produkterna dom har i sin portfölj. Så redan om några veckor är jag på plats… Spännande spännande! Så i fredags blev det dubbelt fredagsmys när jag kom hem. Då väntade Champagne, sushi och ett stort fång med rosor.. klart vi skulle fira!!

Mot nya äventyr

mot nya äventyr 1

mot nya äventyr 2

Njut av varandra, dagen och livet raringar <3 Livet går inte i repris….

Ha en fin dag!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

11 thoughts on “Mot nya äventyr

  1. Stort grattis! Vad roligt, jag var faktiskt sugen på att söka jobb där tidigare när det fanns en intressant tjänst men det blev aldrig av eftersom jag valde att stanna kvar på mitt dåvarande jobb. Tycket att företaget låter riktigt spännande och intressant.

    Stort lycka till.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *