0 0
Read Time:31 Second

tävling

Tävling! Nu kör vi veckans tävling, den här gången har alla ni som tycker om att baka chansen att vinna det härliga kittet som jag visade igår när jag bakade Cake Pops. Någon utav Er kan nu vinna detta kitt genom att vara med och tävla. Det enda ni behöver göra är att:

Skriva en kommentar om varför just ni skall vinna
Dela tävlingen på era Instagram och Facebook konton (om ni har, annars är ni naturligtvis med och tävlar ändå) och @vitaestilo
Gå in och följa Bagaren och Kocken på Instagram

tävling

Tävlingen pågår till och med söndagen den 26 april

Lycka till!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

19 thoughts on “Tävling

 1. Åh min älskade lilla ja lilla o lilla dotter fyller i morgon 24 år hon är en mästarinna på att baka.. vore superkul o få vinna så kan hon o jag baka när hon är hemma..
  Gillar sidorna o hoppas på tur

 2. Grabbarna älskar att baka o detta kit skulle de bli överlyckliga av!
  Kanske baka till syrran som snart fyller 18 år ❤️
  Trevlig helg !
  Annica theo o Alvin

 3. Min dotter fyller 3 år i Juni, detta vore perfekt att ha på hennes kalas. Och dessutom skulle det vara roligt att ta fram och göra det tillsammans, och min 14-åriga son hjälper oss äta upp dom 🙂

 4. Vore så himla roligt att prova göra dessa gulliga cake pops, göra olika smaker och överraska familjen en gång. sen tror jag att det är tonårsdottern som tar över , som vanligt =).

 5. Jag bakar en fredagskaka varje vecka, något som både barnen samt kvarterets ungar vet om, så på fredagseftermiddagarna är det alltid fullt hus här. Nu börjar dock inspirationen tryta, så detta kit skulle verkligen komma väl till pass! 🙂

 6. Jag har två bak och mat tokiga blivande kockar hemma hos mig! Mina pojkar är alltid med i köket och hjälper till! Det är så himla kul att vi har ett gemensamt intresse som vi allihopa kan ha roligt med tilsammans . Det är sälan man ser mina pojkar sitta vid datorn men om de gör det kan man vara säker på att de antingen gör läxor eller letar efter nya roliga recept eller inspiration till att uppfinna våra helt egna recept! Med rätta redskap och gärna av en bättre kvalitet blir jobbet ju extra roligt och går även fortare och lättare, speciellt när man har ”små” pillfingrar med I köket! Det skulle vara hur kul som helst att vinna denna som vi kan ”leka” med och variera I oändlighet! Jag studerar så det är sällan jag själv har råd att unna oss något så lyxigt ! Så jag håller tummarna och hoppas verkligen på tur!

 7. Cake pops, underbara bakverk, både supergott och superfint att dekorera med. Min älskade lillasyster fyller år den 26:e. Hade varit helt fantastisk att kunna ge detta till henne. Hon ÄLSKAR verkligen att baka, speciellt cupkakes och cake pops som är extra flickigt. Hon är en liten rosa ballerina som förtjänar allt bra här i världen. Jag håller tummarna att jag får göra henne extra lycklig med detta cake pops kit till hennes födelsedag. Kan lova att hon hade börjat baka samma dag. Mvh Isabelle

 8. Vill även tillägga att jag har delat er tävling på instagram (@48kvm heter jag), samt att jag följer er båda. Önskar er en trevlig helg, Isabelle

 9. Hej!
  Följer och delar på instagram, malinsvenskbjorck.
  Delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Skulle vara så kul att vinna detta! Älskar att baka och vi brukar baka åt släktens alla kalas. Plus att maken ich jag slår ihop våra födelsedagskalas varje höst och har ett stort kalas med bakverksbuffe:)
  Väldigt uppskattat och det vore kul att bjuda på cakepops också. Mina syskon barn skulle nog älska att komma hit och göra cakepops 🙂
  Ha en fin helg!
  Mvh
  Malin

 10. Woowww! Shit vad coolt! Eftersom jag och mina vänner är chokladälskare hela högen, hade ett sådant kit passat perfekt när vi ses och pluggar tillsammans. Det hade varit underbart att få överraska vännerna med sådana här underbara små cake pops! Perfekt att du visat i ett inlägg om hur man går tillväga!

  Åh så roligt! HEJA HEJA!;)<3

 11. Hejsan!

  Skulle vara så roligt att få vinna och göra cake pops ihop med mina 3 älskade barnbarn. Mitt mormorshjärta skulle smälta av kärlek. Så nu håller jag tummar och tår att just jag det härliga kitet får!

  Kram Birgitta

 12. Hejsan!

  Efter min svåra cancer så är det så roligt att få baka igen. Skulle vara så roligt om jag fick vinna det läckra kitet och göra smarriga Cake Pops och bjuda mina nära och kära på. Skulle bli så glad. Hoppas hoppas nu på turen!

  Kram/Madelene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »