0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

drömmar

Drömmar går vi väl alla och bär på, på ett eller annat sätt. Men ibland krävs det både mod och ekonomi för att kunna förverkliga sina drömmar. Jag har många drömmar, men en dröm som jag skulle vilja förverkliga (någongång) är att ha en egen liten butik, i ett annat land, gärna Spanien. I den butiken skulle jag ha både kläder, inredning och asseccoarer. Jag skulle även ha ett litet Café i butiken med bara hembakade produkter. Inne i butiken skulle jag även ha en liten champagnedel där man kan avsluta sin shoppingrunda eller som medföljande make kan få sätta sig ner och njut av ett glas när ”frugan” springer runt och shoppar. Jag vill ha en enkel, stilren butik men som ändå andas det där lilla extra. Den där butiken man vill gå till när man vill ha ”det”, dit man går när man vill bli omhändertagen, den där butiken som alla pratar om…. Och just i ett varmt land där man under många månader på året kan få njuta av värmen, den goda maten och drycken. Där man känner sig ledig fast man jobbar…

drömmar 1

drömmar 2

Sen är det ju alltid det där med marknadsföring, bankkontakter,  hur skall dom hitta till min butik? Varför skall dom handla i min butik? Vad är det som gör att jag är unik? Många frågor men inte så många svar, men man kan inte vara bra på allt, så jag tänker så här, om jag tar hand om butiken och kunderna så får andra sköta det dom är bra på, och det är bland annat det här med marknadsföring, kampanjer, ja allt runtomkring som gör att man syns, för syns man inte så finns man inte. Jag har googlat runt många gånger på dessa forum, senast hittade jag en sida hos Webpower som verkar stå till tjänst med det mesta. Men än så länge är det bara drömmar, vi får väl se om dom någongång kan slå in 😉

Har ni några drömmar?

drömmar 3

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Drömmar

  1. Att det slutar blåsa så förbaskat jämt! : ) Hahaha , Nej en pool med trädäck är en dröm, men då ska det vara en stoooor en … och det är lite svårt att få in en rejäl grävmaskin eftersom stenmuren bakom huset är typ kulturskyddad. Lyxproblem vi har i västvärlden… Fin helg! : )

  2. Att kunna ha råd att sluta jobba! Att kunna planera dagarna helt efter eget tycke. Men, för övrigt har jag kunnat tänka mig en cateringfirma med svensk mat! Ha en bra helg!!

  3. Visst är det härligt med drömmar. Stora som små. Du verkar vara så duktig och kreativ, så för dig är nog inte detta omöjligt. Kommer till dig för att handla och fika. Ha en underbar helg. Kram Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »