the healthy box 1

The Healthy Box! Just nu månadens höjdpunkt, när det blippar till i telefonen och man har ett paket att hämta från The Healthy Box. Det är alltid lika spännande att se vad som är i. Häromdagen när jag hämtade den var jag i total hungersnöd så jag öppnade den bums för att se om det fanns någonting i den som gjorde att jag fick upp mitt blodsocker, och där i låg mycket gott, men det jag föll för på minuten var den här chokladbiten, Green Dream med 72% kakao, två små bitar så mådde jag bra igen 😉 nöden har ingen lag…

the healthy box

I boxen gömde det sig bars, den nya ”Zlatan” drycken från Vitamin Well, en ekologisk tvål, ett sötningsmedel till desserter och bakverk som smakar caramel, energigivande te från Yogi tea, mitt favorit te dessutom!

the healthy box 3

the healthy box 4

Nu skall jag luta mig tillbaka och njuta av min nya tidning och lite nyttigt godis 😉

Ni missar väl inte att ni kan prenumerera på denna fantastiska box från The Healthy Box

Ha en fin måndag raringar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “The Healthy Box”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *