Veuve Clicquot pop up store

0 0
Read Time:57 Second

VEUVE CLICQUOT pop up store

Veuve Clicquot pop up store! Det finns många olika pop up stores, men den häftigaste för dagen måste jag säga är Veuve Clicquot champagne pop up store på Mäster Samuelsgatan. Mitt emot Prinsen och vägg i vägg med Wiener Cafeét) Dom har inrett den så häftigt, gillar verkligen det konceptet. Lika roligt är det att den bara finns under maj månad så det inte blir någon ”vana” utan bara en teaser… man blir sugen på att prova, man går dit och så har man varit där! Och man kan ju heller inte klaga på smaken på deras champagne ;-). Har ni möjlighet att titta in under den här månaden så gör det, ja sen är det ju försent också ;-). Bara för sakens skull, slå er ner vid dom gula trädgårdsborden, ta ett glas champagne och kanske något gott tilltugg till. Själva tog vi in en liten tallrik med små goda ”smörgåsar”, lite som smörrebröd, gudomligt goda! Men jag måste naturligtvis bjuda på lite sköna (gula) bilder 😉

Veuve Clicquot pop up store

VEUVE CLICQUOT pop up store

VEUVE CLICQUOT  pop up store

VEUVE CLICQUOT  3

VEUVE CLICQUOT  4

VEUVE CLICQUOT  5

VEUVE CLICQUOT 2

VEUVE CLICQUOT  7

VEUVE CLICQUOT  9

VEUVE CLICQUOT  10

VEUVE CLICQUOT  11

Med dessa frestande bilder hoppas jag ni får en fin onsdag och en skön ledig dag imorgon <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Veuve Clicquot pop up store

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »