0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

Lördagsmys! Efter fredag kommer lördag, helt logiskt 😉 även lördagen var väldigt härlig och sånt fint väder vi hade här i huvudstaden! Varmt och strålande sol, en sån där dag man vill göra allting för att ta tillvara på dagen, för oss fanns många olika alternativ men vi valde mellan två, sitta hemma på altanen och lapa sol, dricka något gott och bara vara eller ta motorcykeln och åka ner på stan för att ta ett glas champagne på Veuve Clicquots pop up bar på Mäster Samuelsgatan…. valet var svårt, båda var lika lockande, men vi valde det sista, förhoppningsvis får vi många härliga stunder på altanen i sommar men pop up baren har ju bara öppet i maj och när vi började räkna på helgerna så var det bara den här helgen som vi hade ”ledig” tid för att ta oss ner, så sagt och gjort, vi satte oss på motorcykeln och åkte ner.

lördag 4

Efter den turen var vi lite frusna och ruggiga så då blev det lite soffhäng, några avsnitt av House of Cards och got mat. När vi ändå börjat i champagnens tecken så fortsatte vi med lite Prosecco när vi kom hem 😉 Bilder från Veuve Clicquot pop up store kommer i ett eget tillägg för det blev så mycket bilder 😉

Kvällens middag bestod av lax med kantarellsås och det fantastiskt goda vinet från Jacob’s Creek, framtaget just för lax, sushi och sashimi. Ni måste bara testa det…

lördag

lördag 2

lördag 1

lördag 3
Jacob’s Creek Wah white! Kommer att bli sommarens vin vare sig jag äter sushi eller inte.. finns som beställningsvara på systembolaget för 93 kr/flaska.

Ja så har våran helg sett ut, hoppas ni också hade en fin helg, nu är det bara att se fram emot nästa helg, som kommer väldigt fort för den delen, redan imorgon onsdag blir det ju ”lillhelg” eftersom man är ledig på torsdag och dessutom kommer Lilla Skatten redan på onsdag <3. Men jag hade sån tur, tur i kärlek, för båda mina skatter kom upp och hälsade på en snabbis i söndags, mamma hjärtat strålande av lycka!!

Sköt om Er!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Lördagsmys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »