0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Dagens outfit! Tjingeling… nu är den här igen! Hela veckans dagens outfit. Spelar ingen roll hur stor eller liten garderob man har, hur lite eller mycket kläder man har så är det lika svårt varenda dag att veta vad man skall sätta på sig, känner ni igen er i det? Jag tycker det är skit svårt rent ut sagt, för det mesta tar jag bara någonting och får hoppas att det ser bra ut, har dessutom inte så bra ordning i garderoben, kanske beror på att jag har lite för mycket kläder eller att garderoben är för liten 😉 Hur som så är det i alla fall fredag och det innebär att många utav er tittar in till mig för att se hur min klädvecka har sett ut och så här har den varit…

dagens outfit 1
Skjorta Custommade Wakakuu Tröja Hunkydory Tullhuset Kofta Vila Butiken GEIST Jeans ZARA boots Acne Studio

dagens outfit
Poncho Mos Mosh Salta Stänk Vaxholm Jeans ZARA boots Via Vai Tullhuset

dagens outfit 1
Skjorta H&M tröja Tory Burch Byxor 2nd Day sneakers Michael Kors

dagens outfit 2
Skjorta Maison Scoth tröja Lindex jeans Lee tennisskor Bagheera 

dagens outfit 3
Jeansskjorta Mango sjal Joy jeans 2nd Day 

dagens outfit
Skinnjacka Primeboots plainvanilla klänning H&M sjal Mathilde sneakers Rizzo

dagens outfit
Poncho Lindex Jeans 2nd Day sneakers A Pair Tullhuset väska Michael Kors

Precis som vanligt har veckan rusat iväg och vi har även fått några extra lediga dagar, Lilla Skatten kom redan i onsdags, åker dock tillbaka redan ikväll då han skall jobba imorgon, men snart, snart… åker vi bort en vecka för lite sol och bad, bara Lilla Skatten och jag <3

Önskar er en fin fredagkväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “Dagens outfit

  1. Du har alltid så superfina outfits! Jag har helt kommit av mig på den fronten…. Men när som helst ska jag ta tag i det 🙂 Och då vet jag ju var jag kan hämta inspiration.

    Kram Malin

  2. Jag har varit i husarrest pga en tandoperation så då har jag passat på att städa alla garderober i huset, en hård städning denna omgång det var mycket som rök!

    Supersnyggt som vanligt i din klädvecka! Tokgillar den där tröjan med stora polon och jeansskjortan och klänningen med spetsen och den där collegetröjan med ”paljetter” Ja allt egentligen!

    Kram jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »