Vad vore en fredag utan Dagens outfit!

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Fredag! Dagens outfit! Ja nu är jag här igen för att visa er hur min vecka har sett ut. Förutom alla kläder jag haft på mig så har kvällarna varit fullspäckade med saker, i måndags var jag på en föreläsning med Charlie Söderberg, Balansekonomi, som tidigare gjorde Lyxfällan, på Oscars Teatern, mycket intressant! Det har varit några kvällar med trevliga middagar :-), ikväll skall jag umgås med min bästa vännina C och mysa med tvillingarna, i helgen blir det träning, Spa och en hel del jobb… förutom kvällarna så rullar mitt nya jobb på, jag planerar och planerar, sitter i möten, bokar möten och börjar få koll på läget och hur jag vill ha det, nu hoppas vi bara att nästa år blir ett riktigt fint och färgglatt år :-). Men nu ska jag låta er inspireras, hoppas jag!, av min veckas dagens outfit…

dagens-outfit-4Skjorta ZARA tröja köpt i Spanien, skinnbyxor 5 Units Butiken GEIST, sneakers Nike Air Max Thea

dagens-outfit-1Polotröja H&M bomberjacka ZARA byxor 5 units Butiken GEIST skor a Pair Butiken GEIST väska Louis Vuitton

dagens-outfitCashmeretröja ZARA byxor 5 units Butiken GEIST sneakers Michael Kors väska Goyard

dagens-outfit-3Jacka Rodebjer tröja &Other Stories kjol Valerie halsband Mango stövlar Bianco

dagens-outfit-2

dagens-outfit-5Tröja IRO (Wakakuu förra året) jeans Hunkydory Butiken GEIST sneakers a Pair

dagens-outfit-3Tröja ZARA halsband Tullhuset byxor MQ sneakers Nike Air Max Thea

dagens-outfit-4Blus Hunkydory Tullhuset (rea) skinnkjol Gestuz boots Steve Madden väska Chanel

Det var allt från mig den här veckan, nu önskar jag Er en riktigt fin helg!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “Vad vore en fredag utan Dagens outfit!

  1. Trots mycket att göra och lite trött som du skrivit tidigare, så ser du så pigg och fräsch ut. Ock vilka snygga outfits sen. Som vanligt. Ha en underbar helg. Kram Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »