pizza 4

Pizza på menyn, och dessutom hemma gjord! Har ju precis bytt jobb och arbetar  nu med helt fantastiska produkter inom Italienska delikatesser. Matric erbjuder det mesta inom det Italienska köket och i helgen hade vi matlagning hemma med några utav produkterna, det var pizza som skulle bakas. Med stenugnsbakade pizzabottnar som är färdiggräddade var det bara att lägga på den goda pizzasåsen, den godaste salamin, prosciutto, lite mozzarella och pizzaost, in i ugnen i 5 min sen var det bara att äta och njuta och njöt var precis vad vi gjorde!

Låt er frestas…..

mutti

mutti

pizza 3

pizza 5

Alla underbara ingredienser hittar ni i matbutikerna, men tyvärr finns inte dom fantastiska pizzabottnarna att köpa, ännu, jag hoppas dom kommer in i butikerna inom kort! Hemma gjorda pizzor som smakar som ”borta gjorda” 😉

Ha en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

One thought on “Pizza

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *