Hotellet var just nu hemmets lugna vrå nere i Turkiet, där boade vi  in oss och trivdess väldigt bra, 2 r.o.k med 2 balkonger och utsikt både mot havet och upp mot bergen plus att vi hade en liten park precis nedanför balkongen. Nära till butiker och restauranger. Vi hade absolut ingenting att klaga på.  Efter stranden hade vi våran egna lilla ”After Beach” på balkongen, där satt vi och pratade och myste, drack och åt något gott som vi valt för dagen. Hotellet låg en liten bit från hamnen och den stora stadskärnan men det var ganska skönt, för där har vi det så lugnt och gemytligt, och som jag sa tidigare, krypavstånd till stranden. Det var så himla skönt! Men tänk vad tiden går, nu har det  gått snart en vecka och vi är hemma i Sverige igen! Bjuder  på lite pics från hotellet och våran ”after beach”…

Hotellet

hotellet 1 ’

Hotellet 2

kamel

pringles nutella

hotellet 4

magnum

hotellet hotellet 1 hotellet 2
Sista dagen tog vi Taxi till ett av våra favoritställen där dom gör magiska våfflor för att njuta av våran After Beach.

Men som sagt, det är torsdag, vi är sedan några dagar hemma i Sverige igen, och just nu skiner solen för fullt här i huvudstaden, själv skall jag bege mig mot Uppsala och lite jobb. Ha en riktigt fin dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

One thought on “Hotellet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *