Magnum made for me

0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Magnum made for me! Ja just nu kan alla få sin speciella Magnum glass i deras Pop Up store på NK här i Stockholm, där kan ni själva välja vad ni vill ha för choklad ovanpå,  vit, ljus eller mörk choklad, vilken topping ni vill ha osv. Men min Magnum glass var verkligen ”made for me”… För en tid sedan fick jag en förfrågan om jag ville ha en specialdesignad glass bara för mig, som dessertkonditorn Daniel Roos skulle ”forma” just för mig. Svaret på den frågan var ju självklart ja! Jag svarade på några frågor om mig själv så han skulle veta lite vilken choklad och vilka toppingar han skulle använda. Sagt och gjort, några dagar senare damp det ner ett mail att den var färdig designad och fanns att hämta ut i Pop Up storen på NK. I går var jag och hämtade ut glassen, väldigt spännande måste jag säga, jag hade ju ingen aning om vilken glass jag skulle få. Med tanke på att han bara designat tio sådana här glassar så var förväntan stor i Pop Up storen bland tjejerna om vilken som skulle få göra den och så här blev min glass…

pop up store nk

Magnum

magnum 2

magnum 3

magnum 5

magnum 8
Magnum Made for Me <3
Vad var det på den då? Jo, den var doppad i mörk choklad och toppingen bestod av kokos, maränger och svartpeppar! En mycket annorlunda kombination men fantastiskt god! En alldeles egen glass, bara för mig 😉

magnum 9
Mums så god den var 🙂

Har ni ännu inte hunnit dit och designad er egna glass så får ni skynda på, den här veckan är sista veckan dom har öppet!

Den smälter i munnen…..

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Magnum made for me

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »