0 0
Read Time:58 Second

american sniper

American Sniper

American Sniper, den sanna berättelsen om prickskytten Chris Kyle som lämnar familjen för det brinnande kriget i Irak. Han har en uppgift – att skydda sina landsmän. När Chris äntligen får återvända hem till sin familj inser han att det var kriget han egentligen inte kunde lämna…. Chris Kyle spelas av Bradley Cooper, filmen nominerades dessutom till sex Oscars men fick ett pris. (för bästa ljudredigering)

När jag kom hem från semestern hängde en fin påse på dörren fylld med godsaker för en hemmabiokväll samt en bok för sommar läsningen. I påsen låg den nya filmen American Sniper och boken med samma namn samt lakritskarimaliserade popcorn! En påse för en lyckad kväll med andra ord.
Har ni sett den? Vad tyckte ni? Jag har bara hört gott om den så det skall bli spännande att se den, jag tycker väldigt mycket om  filmer som är verklighetsbaserade. När det dessutom är bra skådespelare så blir det ännu bättre, förutom Bradley Cooper så är bla Sienna Miller med. Vi får väl se om Clint Eastwood levererar ännu engång…

hemmabio

american sniper 2

american sniper 3

american sniper 1

Så här hemma blir det biomys ikväll och sen får boken bli en sommarläsning.

Tjingeling!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “American Sniper

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »