Födelsedag och morsdag

0 0
Read Time:57 Second

födelsedag 2

Födelsedag och morsdag fast lite senare…. Ja nu har vi firat för fullt! I onsdagskväll var det full fart med mycket firande och god mat. Vi firade min mors morsdag, jag och Lilla Skatten var ju i Turkiet när det var morsdag och sen firade vi min fars födelsedag, allt i efterskott, men vad gör väl det när man kan fira i efterhand, vi var alla samlade, den lilla familj vi är, myste och umgicks. Till förrätt hade jag lite olika småplock, salami, prosciutto, krustader med smällt brie och på det hallon/granatäpple marmelad, het chili räkröra på danskt rågbröd, till varmrätt grillad fläskfilé fylld med mozzarella och prosciutto, sallad och potatisgratäng. Till dessert hade jag gjort en krämig paj på björnbär och hallon. Det serverades rosévin, öl, rött vin, dricka, whisky och en massa presenter naturligtvis,  ja, jag tror inte att det var så mycket som fattades på bordet. Och så här blev våran kväll…

födelsedag

födelsedag 1

födelsedag 3

födelsedag 5

födelsedag 4

födelsedag 7

födelsedag 8

födelsedag 9

En härlig kväll där vi fick rå om varandra ordentligt, det blir ju inte så ofta eftersom vi bor så långt ifrån varandra.

Hoppas ni haft en skön helg och njutit av det fina vädret.

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »