Refunder – tjäna pengar när du shoppar

Refunder

Refunder – ett sätt att tjäna pengar när man shoppar! Visst låter det bra? Dessutom är det sant! Alltid när jag shoppar på nätet nu för tiden går jag in via Refunder för att se om butikerna jag söker finns där, för gör dom det så får jag återbäring på allt jag handlar, som sen betalas ut till mitt konto eller till PayPal. Det bästa är att man också kan se i varje butik hur mycket återbäring man kan få… det finns över 350 butiker att handla från. Mitt senaste köp gjorde jag från Royal Design då jag köpte dom här fina ljusstakarna som jag så länge gått och suktat efter från Orrefors, Carat med silverkant. I love them!!

refunder

 Man signar upp sig gratis som medlem på Refunder och sen ser Refunder till att du alltid får pengar tillbaka när du handlar hos någon av de 386 anslutna butikerna. Och förresten – det spelar ingen roll om butiken har REA eller andra erbjudanden, du får pengar tillbaka utöver det – bra va!

Vill du läsa mer om hur Refunder fungerar så kan du göra det HÄR dessutom kan du se vilka favoritbutiker jag har 😉

 

 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *