0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Wiener Caféet på Biblioteksgatan här i huvudstaden är ett Café man alltid kan ”slinka” in på, om det finns plats vill säga, oftast väldigt fullt men det brukar gå ganska snabbt att få bord. Här kan man njuta av en god sallad, en omelett, några goda bakverk, eller varför inte deras Afternoon Tea som börjar klockan två varje dag. I förra veckan skulle jag och fina M träffas där för att äta en bit mat och ta ett glas champagne, saknar min M så himla mycket, tidigare när hon jobbade här i stan och bodde här hade vi ganska nära till varandra, men sen fick hon plötsligt för sig att hon skulle börja jobba mycket längre norrut, vilket jag inte alls tyckte var kul 🙁 så nu var det ett halvår sedan vi sågs, men jag tror (och hoppas) att hon kommer tillbaka till hösten, så vi kan få fler såna här härliga kvällar som vi fick på Wiener Caféet förra veckan. Vi pratade så mycket och var så hungriga så jag hann inte ens knäppa kort på maten när den kom in, det kom jag på när maten var uppäten… haha.. så kan det blir, men bjuder ändå på lite pics från Caféet!

wiener caféet 1

wiener caféet

wiener caféet 2

Vi åt en varsin räksallad med Rhode Island som var vansinnigt god! Den kan jag rekommendera om ni går det…

Så är ni i huvudstaden på besök under sommaren så ta gärna en kopp kaffe eller ett gott glas, sätt är på uteserveringen och titta på folk, jättemysigt!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “Wiener Caféet

  1. Det ser fint ut Helen, men kan inte hjälpa det men jag gapskrattar åt din bild på maten för detta händer mig varenda gång jag är på någon restaurang att jag kommer på först när jag ätit halva portionen att neeeeej inte nu igen jag skulle ju fotat 😉 😉 😉
    Kramen 🙂

  2. Dit går vi när vi kommer till Stockholm om ett par veckor. Det är väl detta ställe som var stängt ett tag och nu nyöppnat ? Kram Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »