0 0
Read Time:43 Second

ye sushi 3

Ye Sushi! En ny fantastisk Sushi restaurang på Köpenhamns Flygplats som jag bara måste berätta om. Så gott, så fräscht och så ”dyrt” … haha! Det är klart att det finns billigare Sushi att äta, men det var värt varenda krona. Under tiden man sitter och äter rullar Sushiskålarna förbi, alldeles nygjorda, och det är bara att plocka av det man vill äta. Konceptet är att du sätter dig ner, väljer din mat, äter och sen betalar. Varje skål har olika färger och varje färg kostar olika mycket. Det är bara att välja och äta. Själv hade jag kunnat äta hur mycket som helst, allt bara smälte i munnen.

Ett sätt att uppleva det bästa från Sushivärlden!

Finns bara på Kastrup så passa på om ni är ute och reser…..

ye sushi 2

ye sushi 1

ye sushi

Nästan så jag skulle kunna ta flyget till Köpenhamn bara för att äta Sushi 😉

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Ye Sushi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »