0 0
Read Time:39 Second

Royal Smushi Cafe

 Royal Smushi Cafe ett ställe för ”smörrebröds” älskare. Royal Smushi Cafe ligger mitt på Ströget, Amagertorv 6,  men ändå helt avskilt. Man går in i ett valv precis vid Royal Copenhagen och in på en innergård och där hittar man helt klart dom godaste smörrebröden i Köpenhamn. Att avnjuta dessa härliga bitar med ett glas champagne är en perfekt lunch eller fika. En oas mitt på Ströget. När man kliver in genom porten till  1600 talshuset möts man av en inredningsstil som caféet kallar funky barock. Både maten och inredningen är ett kapitel för sig själv. Smushi, smörrebröd i sushiform serveras på kungligt porslin. Förutom dessa goda smörrebröd bitar serveras andra menyer och goda bakverk.

smushi

Royal Smushi Cafe 3

inredning köpenhamn

Royal Smushi Cafe 1

smörrebröd

Ett besök här är ett måste om man är i Köpenhamn 😉

Ha det gott!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »