Lite mera Palma tänkte jag bjuda på idag, jag har inte riktigt hunnit med att ta hand om alla bilder som jag tog på min härliga weekend nere i Palma, jag var ju bara hem och bytte resväska i stort sett och for direkt till Italien på konferens med jobbet. Men nu har jag, nästan, landat här hemma, med hundratals bilder, både från Palma och från Italien som skall göras iordning. Men jag börjar med lite bilder från Palma, den härliga spanska ön som jag önskar många av er kommer att kunna besöka om ni inte redan gjort det, en relativt kort flygresa och man har både mat, kultur, nöje och shopping framför sina fötter. Bor man i Palma kan man välja att bo mitt i Palma stad eller någonstans längs med havet, den här gången valde vi att bo i Illetes, på ett hotell som ligger precis vid havet, väldigt fint 4-stjärnigt hotell, där vi valt superior rum så allt var toppklass med utsikt mot havet. Vi valde inte in några måltider förutom frukosten och den var fantastiskt god. Vi fördrev dagarna och kvällarna med sol och bad, utflykter, shopping och måltider som var utöver det vanliga. Men som vanligt hade man velat stanna lite längre när det var dags att åka hem 🙂
Här kommer lite bilder från omgivningen runt vårt hotell.

illetes

illetes

palma 3

palma 4

palma 5

palma 6

vitae stilo

vitae stilo

Ja, jag längtar tillbaka och hoppas komma tillbaka till Palma nästa år igen….

Men nu är det dags att ta tag i onsdaen 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Lite mera Palma”

  1. Hej! Jag blir lite förvirrad när du kallar ön för Palma. Är det inte Mallorca? Eller är det La Palma som tillhör Kanarieöarna? Ser jättehärligt ut oavsett! 🙂 Tack för en bra blogg med många fina tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *