Köpenhamn –  en stad med många ansikten. Här kan man bara strosa omkring och titta på folk, man kan leka på Tivoli, åka på sightseeing och se bland annat Havsfrun, det fantastiska slottet, ta en båttur, sätta sig och äta ett äkta danskt wienerbröd, äta smörrebröd eller shoppa, här finns något att göra för alla. Visste ni förresten att Danmark är en av världens högst betalande skatteland, i genomsnitt betalar varje invånare runt 49 % i skatt. Ströget är en av Europas längsta gågata och där trivs man om man gillar att shoppa ;-). Danmark är otroligt duktiga på mode och inredning så här finns mycket att stoppa i shoppingpåsarna om plånboken tillåter. Men förutom det så tycker jag att restaurangerna håller väldigt hög kvalitet, iallafall dom restauranger vi besökte, kommer mer om det i andra inlägg. I dag tänkte jag bara låta er följa med en dag helt planlöst längs Ströget…

köpenhamn 2

köpenhamn 1

köpenhamn 5

Köpenhamn

Köpenhamn 4

köpenhamn 6

Har ni semester och inte riktigt vet vad ni skall göra så kan jag rekommendera en tripp till Köpenhamn!

Ha en fin dag raringar så ses vi i eftermiddag när dagens outfit levereras…

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Köpenhamn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *