Gumbet 2

Gumbet är en av Bodrum kustens mest omtyckta badorter och det är där vi befinner oss just nu. Vi har varit i Turkiet otaliga gånger, men aldrig på den här sidan, så det här är både nytt och spännande. En liten by med en strandpromenad där restaurangerna ligger efter varandra. Här bor vi precis vid havet och närheten till shoppingstråken, men det är väldigt litet här, så på kvällarna och även vissa dagar kommer vi att åka iväg på lite andra ställen som vi fått tips om, skall bli väldigt roligt, för i Alanya där vi varit tidigare har vi sett det mesta så där blir det bara att man solar, badar och äter, här har vi lite nytt att uppleva. I lördags när vi kom fram var vi väldigt trötta och tog bara en liten promenad ner till byn efter maten för att få en liten känsla om vart vi är och hur det ser ut, väldigt mysigt!

Gumbet 1

Gumbet

Gumbet 3

Vi får utforska allting lite bättre och ta en middag direkt på stranden när vi är lite piggare 🙂

Varma kramar från Gumbet <3

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Gumbet”

  1. Det ser jättehärligt ut!! och så roligt att resa med sitt barn det blir en upplevelse som man delar och man kommer varandra så nära på resor 🙂
    Jag har aldrig varit i Bodrum, men ett ställe som heter Cesme som jag är helt galet förtjust i, man tar flyget till Izmir, jag är dock inte så förtjust i Alanya o de där superturistiska orterna. Ha det suuuuper fina Helen 🙂 <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *