0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

om att älska 1

Om att älska – 90 berättelser om hjärta och smärta. Boken är skriven av Michaela Forni som är VD för bloggportalen Devote, hon har själv bloggat i drygt 12 år och har under dom senaste åren skrivit aktivt om kärlek. Boken handlar om ett ungt hjärta som någon tar sönder och hur man måste kämpa för att laga det igen. Den boken är ju för mig väldigt passande just nu. Och det som är så fantastiskt, så omtänksamt så man nästa blir tårögd, är att jag har fått den utan två av mina läsare, Mia och Mian på Finaste Mattan. Dom brukar alltid skriva så fina kommentarer på min blogg, och just den här dagen så upptäckte dom att mitt hjärta var trasigt och tog kontakt med mig och ville skicka mig boken, Om att älska, så himla rart! När paketet kom så hade dom även skickat med en annan fin bok, En kopp kaffe på Nordpolen, med en massa goda recept, så nu blir det till och baka när jag kommer hem! Ett stort tack Mia och Mian på Finaste Mattan och Lava Förlaget <3

om att älska

en kopp kaffe på Nordpolen

När jag ändå skriver och tackar för dessa fina presenter så skulle jag vilja lyfta fram två läsare till, jag skulle kunna lyfta fram alla mina läsare, för ni är guld värda, utan Er skulle jag inte vara någon bloggerska. Men det finns två tjejer, som alltid kommenterar, som alltid är så positiva och peppande, jag har dessutom haft möjlighet att träffa dessa två vid några tillfällen, så även dom skulle jag vilja sända en extra tanke till. Det är Lena och Ulrica, två fantastiska tjejer som dessutom bloggar själva, Lena bloggar på Gott för själen och Ulrica bloggar på  Hus 30. Ett stort tack till Er! Och självklart ett stort tack till alla er andra också som lämnar fantastiskt fina kommentarer.

Nu väntar havet… och solen… och solstolen.. och …. jag här fattas ingenting 🙂

Kram på Er!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Om att älska

 1. Alltid bra att läsa när man befinner sig i olika situationer, det ger styrka. Härligt att du fick dessa böcker. Hoppas att du har en helt underbar tid i Turkiet med din son. Ta vara på tiden och på varandra.
  Kram
  Maria

 2. Men åhhhh, vad du är gullig <3. Jag blir alldeles rörd!!
  Du är en supermysig tjej som alltid bjuder på dig själv och din personlighet så det är så himla enkelt att tycka om både dig och din blogg :).

  Stor stor KRAM

 3. Gulle dig! Vad glad jag blir! Glad att det betyder nåt. Särskilt med tanke på att jag alltid menar det jag skriver! Bloggkärlek när den är som bäst!

  Har hört om bägge böckerna och är rejält nyfiken på dem!

  Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »