It´s time to say goodbye 4

It´s time to say goodbye… för den här gången! Jag säger inte hej då, jag säger på återseende, för hit kommer jag definitivt att återvända igen! Det är fortfarande en hel del som vi inte hunnit göra och se under den här veckan, vi har plockat ut många utav godbitarna, men ännu finns det några kvar. Det känns som vi verkligen har fått det bästa av det bästa, vi har bott på det rätta stället, i Gümbet, för att ha det bästa badet här i Bodrum men ändå närheten in till själva Bodrum på kvällarna, vi har även tagit oss till den fantastiska Türkbükü Beach där alla härliga Beach Clubar ligger och sedan till den superlyxiga hamnen Palmarina som ligger i Yalikavak, Turkiets svar på Puerto Banus. Det kommer komma några fler inlägg härifrån, men idag är det vår sista dag på stranden, vi åker hem inatt. Jag kommer att sakna ledigheten, den varma härliga solen, den sköna känslan att bara kunna vara, men framför allt kommer jag att sakna att ”hänga” med Lilla Skatten hela dagarna. Vi har gjort så många härliga resor tillsammans genom åren, många minnen som vi delar och som finns i våra hjärtan.. Men idag beger vi oss alltså till stranden för sista gången (den här gången..). Bjuder på lite blandade pics från veckan!

it´s time to say goodbye 1

it´s time to say goodbye

it´s time to say godbye 1

it´s time to say godbye

It´s time to say goodbye 2

It´s time to say goodbye 3

Men som sagt, vi har en hel dag kvar att njuta av i solen, så vi beger oss av till stranden, vi ses här inne i eftermiddag igen, för det är ju fredag och veckans outfit 🙂

Kram på Er <3

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “It´s time to say goodbye…

  1. Hej Vänne,

    Så ljuvliga bilder. Kan inte fatta att i dag är det en vecka sedan vi satt på Brillo. Vart tar tiden vägen.

    Hörs i morgon , va rädda om Er och hälsa!

    Puss o Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *