0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

porträtt 2

Ambassadör för HjärtaKID! Som ni vet så var jag på en liten utflykt till Åhus för en tid sedan, en utflykt som betydde mycket för mig och mitt hjärta. Min kära vän Judita tog mig med på en resa jag sent skall glömma. För det första att få se Åhus som jag aldrig tidigare har sett eller upplevt, och det var en fantastisk liten stad eller ort kanske man skall kalla det, som alla borde få uppleva. Men förutom det så träffade jag så otroligt mycket nya och spännande personer, varav en arbetade på Kristianstads Flygplats och hade bland annat hand om deras hemsida, HjärtaKID, HjärtaKID är ett samarbete mellan Kristianstad Österlens Airport och och lokala ambassadörer i östra Skåne och västra Blekinge.
Namnet HjärtaKID visar på samarbetet genom att ambassadörerna delar med sig av sina självupplevda reseskildringar tagna direkt från hjärtat och KID är den internationella IATA koden som används för att att unikt identifiera flygplatser runt om i världen. Och där har jag nu blivit tillfrågad om jag vill bli ambassadör! Där jag skall skriva bland annat om mina resor och ge tips här i huvudstaden för dom som vill resa hit. Det är för mig ett hedersuppdrag och jag ser verkligen fram emot det här. Om ni vill läsa mer om HjärtaKID och alla ambassadörer som finns där så kan ni knappa in Er Här för att få tips och idéer, främst då nere i Åhus trakten, men även på andra ställen.
Hoppas ni tittar in till mig även där emellan åt!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Ambassadör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.