The Venue 2

The Venue Esthetic är en konceptsalong inom skönhet och hälsa och slog upp portarna till salongen på Karlavägen i oktober, förutom Karlavägen finns dom även i Sjöstaden och i Åre, sedan dess har jag hunnit dit ved flertalet tillfällen. I veckan var jag och Maria där på en duobehandling. Vi blev väl omhändertagna, invisade i ett rum med två sängar bäddade med dom skönaste täckena. Där fick vi krypa ner, liggandes på magen för att få en varsin ryggbehandling. Det lades varma stenar på våra ryggar som fick ligga och värma upp och slappna av ryggen. Sedan lades det på en peeling från Soley baserad på isländska örter utblandad i kokosolja och solrosolja för att kunna ge en härlig massage samtidigt som den peelar. Det var så gudomligt skönt. Det var en terapeut som tog hand om oss så när den ena av oss låg med varma stenar på ryggen fick den andra peeling och massage och den som fick ligga och vila somnade så gott :-). En mysig stund att dela med sin väninna, läs mer om alla behandlingar Här

The Venue

Om några veckor skall jag dit igen på min andra Derma Pen behandling, den behandlingen får ni inte missa, den är helt magisk för huden!

Kram på Er

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *