0 0
Read Time:57 Second

Fredagkväll

Fredagkväll. Finns det nåt bättre? Arbetsveckan har gått till ända, man är så här lagom trött och mör när man kommer hem, lagar lite god mat, tar ett litet glas champagne, som hör fredagen till, tänder lite ljus och kryper upp i soffan…. så himla skönt! Efter arbetsdagen igår var jag på Formex och sprang runt samt jobbade lite med Ponsen så efter en riktigt lång dag var det extra skönt att komma hem. Och mina planer på att göra om här hemma slog verkligen in på Formex, har beställt så mycket nytt och snyggt både till köket och vardagsrummet så nu vill jag att det skall bli september så jag får allt levererat, oj vad jag längtar! Men som sagt, väl hemma igår kväll blev det lite god mat, lax i ugnen med sallad och räkor i het chiliröra och ett glas cava i trevligt sällskap, idag har jag varit på Formex hela dagen och ikväll blir det lite Italiensk afton här hemma. Men först några pics från min fredagkväll..

fredagkväll 3

fredagkväll 4

fredagkväll 2

fredagkväll 1

fredagkväll 5

Men som sagt, nu är det dags att ta tag i lördagkvällen och lite italienska delikatesser 🙂

Ha en fin kväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Fredagkväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »