0 0
Read Time:55 Second

Drinkvagn 4

Drinkvagn Garbo finns nu i mitt vardagsrum! Så många år som jag har letat en drinkvagn men utan resultat, ville ha någon som inte var som ”alla” andra, utan en ”annorlunda”. Slutligen hittade jag en på Newport, men den var slut vid flera tillfällen, men nu för några veckor sedan hade den kommit in igen, så då slog jag till 🙂 så nu står den här hemma i mitt vardagsrum, är inte färdig stylad ännu, jag bara känner mig för lite grann innan jag har hittat helt rätt, men jag tänkte ändå visa er drinkvagnen, för jag är så himla förtjust i den! Och den är inte som alla andra… Är ni själva sugna på den här barvagnen så finns den Här

Drinkvagn 2

Drinkvagn 3

Drinkvagn

Drinkvagn 1

Nu får den stå här och boa in sig ett tag så får vi se vad jag hittar att ställa på barvagnen, jag letar en vas som skall stå där med färska blommor, men den har jag ännu inte hittat 🙂

Vet att flera av er frågar efter inlägg från min Lilla Casa och jag lovar att försöka bli bättre på det..

Kram!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “Drinkvagn

  1. Jättesnygg. Hade en drinkvagn i många år och var så nöjd men så blev jag trött på den när jag renoverade mitt vardagsrum för några år sedan och sålde den. Nu ångrar jag mig nästan, ser att dessa vagnar blir mer och mer populära. Men denna var verkligen speciell. Du kommer att trivas gott med den är jag säker på.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »