0 0
Read Time:54 Second

Hotell Kungsträdgården, en pärla ett stenkast från Kungsträdgården. Hotellet som har det lilla extra med dom 98 individuellt dekorerade rummen, det stilfulla och eleganta men ändå det råa och tuffa, jag trivs verkligen på det här hotellet. Nu har jag aldrig bott på själva hotellet, men jag trivs att ”hänga” där ändå, i deras bar och den härliga restaurangen. Hotellet öppnade i januari så det är ganska nytt men har ni inte varit där tycker jag absolut att ni skall prova, under sommaren kan man sitta ute, antingen på framsidan eller på deras innergård men annars kan man alltid sitta inne i själva restaurangen som har en sådan härlig miljö. Restaurangen, Brasserie Makalös bjuder precis som namnet låter, på makalös(t) god mat! Jag var där häromkvällen och njöt av både mat och dryck och dessutom kunde vi sitta ute, vi får hoppas att vi kan göra det några kvällar till. Men lite smakprov från kvällen kommer här…

Hotell Kungsträdgården

Hotell Kungsträdgården 2

Hotell Kungsträdgården 1

Hotell Kungsträdgården 3

Hotell Kungsträdgården 4

vitt vin

Hotell Kungsträdgården 6

Hotell Kungsträdgården 8

chokladfondant

Middagen bestod av torsk med saffranssås och chokladfondant med vaniljglass. Behöver jag säga att det smakade bra?

Bara ett tips på vägen…

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Hotell Kungsträdgården

  1. Ett fantastiskt fint och trevligt hotell” mitt i smeten”! Bästa läget, så fina rum, härlig mat och frukostbuffé! Rekomenderar verkligen detta hotell!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »