0 0
Read Time:42 Second

svenskt tenn och ellos 1

Ellos och Svenskt Tenn har fått en placering på min drinkvagn. Nu har brickan från Ellos som jag beställde kommit och den passade alldeles utmärkt på min nya drinkvagn och till det var jag ju ”tvungen” att köpa nya glas på Svenskt Tenn, tänkte köpa dom med deras logga på men dom var slut så det fick bli dom utan, den här gången också, jag har nämligen dessa glas fast med silverkant också, även dom utan logga. Nu skall jag bara se till att köpa hem något gott som jag kan fylla på i glasen med också, sen får gästerna komma 🙂 Har ni någon god dryck ni kan rekommendera, jag dricker ju bara vin och champagne och är inte alls förtjust i varken whisky eller cognac, men förslag mottages tacksamt!

ellos

ellos och svenskt tenn

svenskt tenn och ellos
Brickan hittar ni HÄR

Ha nu en riktigt fin dag!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Ellos och Svenskt Tenn

  1. De där glasen är jag sugen på också. Vet inte ännu om jag vill ha dem med eller utan logga.

    Och whiskey ja, att jag gillar det vet du ju. Så jag skulle ju hälla det i dem. Jag lärde mig dricka det då jag smakade single malt första gången. Innan hade jag bara druckit sånt där annat skräp (haha). Ju rökigare smak desto bättre. Låter lite bak och fram, men så är det. Nu kanske du testat det också, men det är ett tips annars. Och desserter förstås. Fina glas att ha dessert i också.

    Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »