0 0
Read Time:55 Second

k.lundqvist

K.LUNDQVIST, bara älskar dom ljusen, inte bara för att han som startat företaget är en fin vän till mig utan även för att han har lyckats med det han har gjort och dom fantastiska dofterna han tagit fram på doftljusen och diffuserna (doftpinnar). En lyxig och träffsäker skandinavisk design med en unik elegans. Företaget lanserades 2014 och har snabbt vuxit till ett starkt varumärke, jätteroligt!  Jag tror jag har alla dofterna utplacerade i olika rum, så när jag tänder alla så blir det som en liten parfymaffär här hemma… haha! Så går jag här och luktar på alla dofterna, lyssnar på lite bra musik och små dansar lite för mig själv.

Vill passa på att tipsa om ett erbjudande från Agnes Amelia från K. LUNDQVIST som pågår fram till och med den 6 september, för varje beställning av doftpinnar medföljer ett doftljus, BLACK CASHMERE, ett för varje ”doftpinne”. Så köper ni 2 stycken får ni 2 ljus osv.
Doftpinnarna finns i dofterna:
Black Cashmere
Hot Couture
Luxury Diamond
Queen Lily
White Pearls

k.lundqvist 1
Ett riktigt supererbjudande!!

HÄR hittar ni doftpinnarna hos Agnes Amelia.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »