0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Palma är en fantastisk vacker Ö. Igår hyrde vi bil och åkte tunt här lite på Palma. Vädret var perfekt för utflykt då det var lite molnigt. I en liten Fiat studsade vi runt på dom här kurviga och bergiga vägarna, en fantastisk upplevelse och vilka byar vi sen besökte. Vi startade från Palma på morgonen och via motorvägen tog vi oss först upp till Fornalutx, en gudomlig och pittoresk by och som är den enda by som fortfarande har tjursläpp kvar, så i torsdags släppte dom tjurarna lösa på gatorna och det firas nu en vecka där uppe, så det var folk överallt i den lilla byn. Därefter tog vi oss ner till Deia, konstnärsbyn här på Ön och åt en lunch på det omtalade och kändistäta hotellet med den omtyckta restaurangen, CasXorc. Avslutade sedan våran tur nere i Valldemossa, även det en mysig by och lite större än dom andra vi besökte. Vi hade ytterligare två stopp vi ville göra men tiden sprang ifrån oss så vi vände hem mot Palma och Illetes för att på kvällen gå ut och äta Tapas på en omtyckt och välbesökt restaurang. Bilder från utflyktsdagen kommer senare och även många fler inlägg från vistelsen här nere. Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från vår härliga lunch på CasXorc….

image

image

image

image

image

Nu bär det av in till Palma och lite shopping så här sista kvällen. Önskar Er en fin måndagkväll ❤️

Kram

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »