0 0
Read Time:51 Second

image

Utö är en av Stockholms största öar i södra skärgården. Där bor drygt 200 boende permanent medan det på sommaren vallfärdar folk dit för en utflykt över dagen eller för att bo där några nätter. Här kan man gå omkring och se dom gamla gruvorna, titta i dom små bodarna, ta ett glas i baren eller en bit mat på värdshuset. Igår tog vi båten ut till Utö, en liten höst utflykt. Säsongen på ön börjar gå mot sitt slut, i stort sett stängs det mesta nästa helg, så det var ingen trängsel på ön. Vi tog båten från Årsta brygga och färden över tog ungefär en timme medan hemfärden tog en halvtimme. Vi vandrade runt på ön och avslutade med en sen lunch på värdshuset. Nu börjar det som sagt att gå mot sitt slut men ha Utö i åtanke till nästa år när ni skall semestra i Stockholm för här finns mycket att ”leka” med 🙂

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Idag är det måndag,  ny vecka och nya utmaningar! Ha en fin dag ❤️

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Utö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »