0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

mall of scandinavia 5

Mall of Scandinavia, invigd och besökt även av mig. Medvetet har jag inte tagit mig dit tidigare, trots att jag bor så nära, men jag har undvikit den kaos och den folkstormning som varit där. Häromdagen när vi var där var det istället så lite folk så man undrade vart alla tagit vägen, kanske kan bero lite på det som hände i Frankrike, att folk inte vill vara bland folksamlingar. Hursom så är det en gigantisk galleria, som att komma in i ett Mall i Dubai. Med över 200 butiker, 11 biosalonger och ett 20-tal restauranger kan man roa sig ett tag. Dom håller öppet till klockan åtta på kvällarna, vilket jag inte tycker är så väldigt länge om man ser det till att Mallet skall vara lite mer internationellt. Helt ärligt så är jag inte så imponerad av utbudet av butikerna, mycket för att det ”bara” är kedjorna, blir lite tråkigt att det blir samma/lika i alla gallerior, så någon shopping blev det inte för dagen. Men väldigt roligt att se… Vi strosade runt lite grann och avslutade med en middag på Restaurang Egon 🙂

mall of scandinavia

mall of scandinavia 1

mall of scandinavia 2

mall of scandinavia 4

mall of scandinavia 3

Men absolut att ni skall gå dit om ni är i huvudstaden, jag hann själv inte riktigt gå i alla butiker så även jag kommer att gå tillbaka men inget jag kommer att gå till för att hitta ”det rätta”.. men ni skall naturligtvis bilda er egen uppfattning 🙂

Ta hand om Er!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »