Tänkte bjuda på lite mer graffiti bilder, eller rättare sagt på bilderna vi tog i området där det rådde fullständigt graffiti klotter, som jag skrev tidigare ett litet ”obehagligt” ställe men ändå så häftigt för en miljö att ta kort i. Nu gäller det att hitta nya platser och möjligheter att fota på, har lite på gång, det är bara att hoppas att vädret visar sig från sin bästa sida så det inte blir regn för då är det inte så roligt att stå ute framför kameran 🙂

 vitae stilo 1

vitae stilo 2

vitae stilo

vitae stilo 6

vitae stilo 4

vitae stilo 3

vitae stilo 5

Lite bilder bara på skoj så här på torsdagsmorgonen! Hoppas ni får en fin dag <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Lite mera graffiti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *