Det är fredag och det betyder dagens outfit

0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Dagens outfit, det är fredag, en hel arbetsvecka har gått sedan vi kom hem från Turkiet och Alanya, just nu går tiden alldeles för fort! Kan fortfarande känna sanden mellan tårna och det kalla havet slås upp mot benen i vattenbrynet. Ja, jag längtar tillbaka, tillbaka till att bara vara, tillbaka till att ta dagen som den kommer utan en massa måsten…. Jag trivs bra i min vardag men jag mår väldigt bra när jag får vara ledig och göra precis som jag vill. Veckan har gått i ett, det har varit mycket träning, jobb, planerande inför studenten, under eftermiddagen idag har vi haft en student med kommande middag ikväll, nästa vecka ytterligare en student. Så det finns ingen risk till att jag blir uttråkad pga av att jag inte har något att göra :-).
Men nog om mig och mina måsten och göromål.. jag vet ju varför ni har tittat in till mig just ikväll.. Tjohoo… hela veckans dagens outfit, som även denna vecka bjuder på sommarkläder både hemma och borta 🙂

Titta, njut och låt Er inspireras!

dagens outfit
Skjorta H&M jeans Ralph Lauren Denim & Supply Tullhuset skor Nolita Scorett

dagens outfit 6
Topp Hunkydory Tullhuset shorts Michael Kors Väska Wera Åhléns skor Chloé

dagens outfit 7
Linne Odd Molly jeanskjol Please, båda från Butiken GEIST (ring så skickar dom) skor adidas glasögon Chanel

dagens outfit
En ledsen kille som inte vill lämna Alanya 🙁

dagens outfit 1
Kavaj Hunkydory Tullhuset halsduk Burberry  skjorta Tiger byxor Hunkydory Tullhuset sneakers Hugo Boss

dagens outfit 3
Kavaj Veronica Virta Tröja Gant Jeans ZARA skor Nolita Scorett

dagens outfit 4
Blus Marella, NK jeans H&M skor Pretty Ballerina

dagens outfit 4
Klänning Rodebjer skor Nolita Scorett

Nej nu måste jag snygga till mig lite grann och rusa iväg på kvällens middag, har min Lilla Skatt med mig här ikväll också <3

Hoppas ni får en fin fredagskväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “Det är fredag och det betyder dagens outfit

  1. Snyggt som alltid. Långklänningen föll mig verkligen i smaken. Du var också väldigt fin i rosa topp och tweedjackan. Kram Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »