0 0
Read Time:48 Second

Deichmann är ett tyskt företag som etablerat sig på skomarknaden med över 3500 butiker i runt om i Europa, förutom butikerna så finns även webbshoppen att shoppa ifrån. För Er som ”äter” skor och precis som jag har lika många skor som det finns strösocker korn i en sockerpåse kan ju tycka att det blir lite dyrt att bara köpa ”märkes” skor… så varför inte köpa några billigare ibland. Förra veckan var jag inbjuden till ett event där Deichmann visade sin höstkollektion och det fanns mycket snyggt. Som vanligt på dessa event bjuds det alltid på goda tilltugg och något gott att dricka. Vad vi däremot inte visste och som blev en glad överraskning var att vi fick välja ett par skor att ta med hem till goodiebagen… En rolig och uppskattad goodiebag. Här kommer lite inspiration från höstens kollektion och den finns redan ute i butiken..

deichmann 1

Deichmann

deichmann 5

deichmann 3

deichmann 7

deichmann 8

deichmann 4

deichmann 6

Perfekt för er som har barn som sliter mycket skor…

Take Care!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »