amerikanska pannkakor med kokos

Amerikanska pannkakor med kokos, sirap, valnötsglass och valnötter, har ni ätit det någongång? Inte jag heller, före innan jag gjorde det på min födelsedag… mums säger jag bara! Måste naturligtvis dela med mig av receptet, jag halvfuskade lite grann genom att köpa en färdig mjölsats med amerikanska pannkakor, tillsatte mjölk, olja och ägg, precis som det stod på paketet, men sedan tillsatte jag även lite kokosflingor med tanke på att jag ville ha lite kokossmak på allting. Vispade iordning smeten och hade på dagen inhandlat en blinierpanna så jag skulle få bra storlekar på varje pannkaka. Stekte sedan pannkakorna så dom skulle vara klara att göra klart på kvällen.

När det var dags att tillreda pannkakorna så hällde jag över lite kokos och in i ugnen på 200 grader i några minuter bara, tills kokosen fått lite färg, sedan tar man ut pannkakorna, lägger på en kula valnötsglass, ringlar över lite amerikansk pannkakssirap och runt omkring på tallriken kan man strö lite valnötter… hur enkelt och gott som allra helst! Våga prova vetja 🙂

amerikanska pannkakor med kokos

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Amerikanska pannkakor med kokos”

  1. Det var ju en jättebra ide med kokos! Älskar ju allt med kokossmak förresten. Det får bli till helgen då jag har tid att steka pannkakor. Som jag sagt förr…din blogg är så fin och inspirerande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *