0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

steninge slott 9

Steninge Slott är ett fantastiskt vackert slott som ligger vid Mälarens Strand i Sigtuna kommun. Slottet byggdes i slutet på 1600-talet. Steninge Slott har öppet året om och här ryms butiker, handelsträdgård, café och restaurang. Varje år anordnar dom dessutom några marknader och idag fick jag äntligen komma iväg på en julmarknad och det blev just på Steninge Slott. Sen är det ju som ”alla” andra julmarknader lite krimskrams och lullull men det hör ändå hit på något sätt, för varje år vill jag besöka en julmarknad. Saknade snön i och för sig, det regnade istället! Men däremot, barnslig som jag är, så saknade jag en livs levande tomte.. kan undra vart den tagit vägen?! Hursom så var det mysigt att få lite julstämning och som vanligt när man är ute på en liten utflykt så här så skall man fika, tycker jag iallfall, och här hade dom ett riktigt smaskigt kakbord, perfekt för mig som är en riktig ”godisråtta”. Bjuder på den julstämning som bjöds i regn och gröna gräsmattor 🙂

steninge slott 3

steninge slott 2

steninge slott 4

steninge slott 5

steninge slott 7

steninge slott 6

steninge slott 8
Med mig hem fick jag saffransskorpor och mitt favorit tvättmedel från Durance

Söndagskväll kära läsare, stormen viner utanför fönstret, på spisen steks det kycklingfajitas, snart skall det andra ljuset tändas, glöggen värmas och Solsidan som skall förgylla kvällen framför tv:n. Hoppas ni får en fin kväll <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »