Morgonfika

0 0
Read Time:46 Second

morgonfika 2

Morgonfika och godmorgon! Dagens träningspass är redan avklarat så nu känner jag mig både duktig och pigg. Idag blir det en dag fylld av klappar och mat, men först väntas lite finbesök på fika, min Lilla (stora) Skatt kommer upp till Stockholm idag för att vara med ”mamsen”, lite klappar som han önskar sig som skall inhandlas, ett julbord på Fjäderholmarna ikväll och lite kramar hoppas jag. Men nu lite morgonfika och då stod vaniljhjärtan på önskelistan och då inhandlas naturligtvis det. Inviger även mina nya fina muggar idag, Love them! Vad tycker ni om dom? Och självklart serverar jag dom på min fina Chanel bricka..

Morgonfika

morgonfika 4

morgonfika 3

morgonfika 1

Så mysigt skall jag ha det så här på lördagsmorgonen innan jag skall ut och trängas med alla andra julklapps inköpare!

Muggarna är från Vinga of Sweden och finns hos Sweet Home. Brickan kan ni köpa hos Petite Charlie

Ha nu en riktigt härlig lördag!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “Morgonfika

  1. Underbara koppar och underbar bricka. Vaniljhjärtan är min dotters favorit så det brukar vi köpa när hon har namnsdag och när vi bara vill ibland. Underbart att ha sina skatter.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »