(Detta är ett samarbete med Röhnisch och innehåller annonslänkar)

Jag skulle tro att det är många som sitter och funderar på att börja träna men har satt det som ett nyårslöfte, inte ovanligt :-), det finns inte tid nu före jul osv… men om ni tänker efter så är det många gånger bara ett svepskäl, det kommer aldrig rätt tillfälle till att ta tag i saker och ting, det är bara att göra! Träna 2 ggr/vecka istället för ingenting, ni behöver inte börja träna alla dagar i veckan för att komma igång, det blir bara fel, då tröttnar man ganska fort för man inser att den tiden finns inte. Om ni inte vill gå till gymmet, gå ut och gå eller om ni kan, spring en liten runda, bara ni gör någonting. Jag tycker det är mycket roligare att träna om jag har fina träningskläder så jag tänkte hjälpa er med lite bra träningskläder, köper ni snygga kläder att träna i så har ni kommit en bit på väg, då kan ni iallafall inte skylla på att ni inte har något att sätta på Er. Jag har plockat ut några favoriter från Röhnisch den här gången, kläder som jag oftast använder när jag tränar eller när jag går hemma och myser…

Snygga träningstights som finns i fler färgkombinationer, bland annat med ljusblå rand och många andra färgkombinationer (jag köpte naturligtvis rosa 🙂 )

Är det nåt som är viktigt när man tränar så är det en bra sport bh, ni hittar alla modeller här

Ett träningslinne som finns i flera färger och kan matchas till tightsen, jag köpte den här i svart till tightsen, hade velat haft en rosa men den var slut, men det kommer bli supersnyggt med svart!

Själv föredrar jag att träna i ett träningslinne och dom två varianterna jag tagit fram här är mina favoriter

En t-shirt om ni hellre föredrar att träna i det, även den finns i flera olika färger

Föredrar ni en lösare topp att träna i skulle jag ta den här, finns naturligtvis i fler färger 🙂


En långärmad topp som är skön att ha på sig till och från träningen om man tränar i linne eller t-shirt, finns i färgerna rosa, ljusblått, svart och indigoblått. Den här ligger på min ”vill ha lista”

Hur snygga är inte dom här träningstightsen som kan kobmineras med alla snygga toppar, självklart finns det fler färger en rosa i stripen 🙂

Ytterligare en snygg långärmad tröja, finns i olika färger, den här ligger också på min ”vill ha lista”

Tightsen och linnena är bra plagg att använda om man går till gymmet. Vill ni hellre ta promenader så behövs lite andra träningskläder, men hur ni än tränar är det viktigt att ha en tränings bh, dom långärmade topparna är också sköna att ha på sig. Däremot skulle jag föredra några av dessa byxor vid promenader …

Träningsbyxor som inte är riktigt lika tighta om ni skulle vilja ha ett underställ under

Även den modellen på träningsbyxa är att föredra

Vill man se lite mer klädd ut skulle jag definitivt välja den här utomhus byxan. Den ligger absolut på min ”vill ha lista” (det får bli nästa månads inköp)


Är det nåt som är skönt att ha på sig när man är ute i kylan är en micro fleece tröja

Och till de en tunn dunväst, skönt att ha under jackan

En tunn dunjacka är skönt att promenera i om det inte är allt för kallt ute

Hur snygg är inte den här vinterjackan??? Jag kunde bara inte låta bli!! Jag var tvungen att knappa hem den, den är ju SÅ snygg! Sen får jag se om jag tar den till gymmet eller om det bara blir en snygg fritidsjacka när jag är ute och promenerar i vintersolen.  Den finns även i svart.

Nu har ni en ursäkt mindre, nu är det bara att knappa hem lite snygga kläder eller önska er i julklapp 🙂

Ha nu en riktigt mysig lördag, själv ska jag åka och jobba…

Kram!

 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Ta tag i träningen före jul istället

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *